Tiroler Zugspitz arena zomer & winter info


Rinnen & Berwang in de Tiroler Zugspitz ArenaRinnen ligt in het Rotlechtal bovenaan de Rotlechbach. In dit dal liggen o.a. de dorpjes Brand, Anrauth en Rauth.

Berwang in het Berwangertal is het hoogstgelegen dorp in de Tiroler Zugspitz Arena. Het ligt op 1336m hoogte en heeft ongeveer 588 inwoners. In het Rinnen heeft ongeveer 85 inwoners.

 

 

ZOMER.

Met zijn fantastische bergen biedt Tirol in de zomer prachtige wandel en mountainbike routes, watersport, bezoek aan steden en prachtige bergdorpjes, rondreizen in de omgeving, musea voor elke leeftijd. Ontdek de regio met het Z-Ticket. Deze kaart biedt veel voordelen. Bekijk het Z-Ticket via de button hiernaast. (beschikbaar na winterseizoen)

 

In Berwang is het Bärenbad, een verwarmd buitenzwembad. Met de Gästekarte en het Z-Ticket kunt u hier dagelijks vrij gebruik van maken. Dit geldt tevens voor de Badesee in Bichlbach.

 

In hotel "Thaneller" in Rinnen bevindt zich de hoogstgelegen bierbrouwerij, deze kunt u bezoeken en uiteraard het gebrouwen bier proeven. In de bossen ligt de "Rotlech Schlucht" met indrukwekkende waterval. 

Rinnen Berwang Tiroler Zugspitzarena
Rinnen

WINTER.

Met zijn 12 liften, 35 km aan pistes, 15 km aan loipen, crosscountry skiën en schneeschuh wandelen, is het een fijn wintersportgebied, met name geschikt voor gezinnen.

 

Berwang in het Berwanger Tal en Rinnen in het Rotlechtal zijn onderdeel van de Tiroler Zugspitz Arena. De skipistes van Ehrwald, Lermoos, Biberwier, Bichlbach en Heiterwang behoren ook hiertoe en bieden hierdoor nog meer mogelijkheden voor fantastische wintersportbelevenissen.

 

Klikt u op onderstaande film voor meer winterindrukken uit de Tiroler Zugspitz Arena. 


In het winterseizoen kan de ervaren skiër via de Rinner Skilift, tegenover ons huis, al skiënd de pistes in Rinnen, Berwang en Bichlbach bereiken. In geval van skiles voor het gehele gezin, zijn de Berwanger skipistes binnen 10 minuten bereikbaar met de skibus of auto.

De skipistes van Lermoos, Biberwier en Ehrwald zijn met een klein half uur te bereiken met de bus of auto.

 

                            Klik op onderstaande buttons voor meer ski-informatie !

TIP: Vanwege drukte in het hoogseizoen is het verstandig uw skilessen al van te voren, bij de skischool, te boeken.